IMG_1440_edited.jpg

Om Energidagen

Energidagen er karrieredagen for studenter på NTNUs energiteknologiske utdanninger. Den arrangeres av Energi og miljøstudentenes linjeforening og EnergiKontakten, og avholdes hvert år i oktober. Energidagen 2021 finner sted torsdag 28.oktober. Her vil studentene ha mulighet til å møte arbeidslivet, høre på foredrag og knytte kontakter.

For bedrifter

Hva kan Energidagen tilby dere?

Ved å bli en del av Energidagen som bedrift vil dere ha mulighet til å profilere dere, samt være med på spennende foredrag og møte et hundretalls høyst motiverte og ambisiøse studenter på stand - en ypperlig mulighet for å rekruttere til sommerjobber, trainee-programmer og internships. 

Dersom det skulle være av interesse vil det være mulig å gjennomføre speedintervjuer på selve dagen, i tillegg til et helt nytt og spennende kveldsarrangement - Energikvelden! Her kommer man enda tettere på studentene gjennom å sitte på bord sammen med en utvalgt gjeng studenter der det blir oppgaveløsning, sosialt samvær og ikke minst en case hvor man konkurrer mot de andre bedriftene og kan se hva studentene har å by på!

Dere som bedrift kan velge mellom følgende tre pakker:

Gullpakke: 

Inkluderer større godt plassert standplass, omtale på Energidagens sosiale medier, speedintervju og gullbedriftspresentasjon. Inkluderer 7 personer fra deres bedrift.

Sølvpakke:

Inkluderer standplass, omtale på Energidagens sosiale medier og muligheter for speedintervju. Inkluderer 5 personer fra deres bedrift. 

 

Bronsjepakke:

Inkluderer standplass og 3 personer fra deres bedrift.

Påmeldingen for 2021 er dessverre over, men gjerne send oss en mail hvis dere er interessert i Energidagen 2022!

 

For studenter

Hvorfor burde du som student delta på Energidagen?

Energidagen er for deg som student en unik mulighet til å bli kjent med ulike bedrifter og knytte kontakt med arbeidslivet. Dette kan være din mulighet til å sikre drømmejobben eller sommerjobb 2022! 

For deg som student blir blir det mange ulike aktiviteter på Energidagen. Blant annet har du mulighet til å delta på et rikt utvalg av stands, spennende foredrag og et helt nytt og spennende kveldsarrangement - Energikvelden! Nå kan du komme tettere på bedriftene som aldri før, så det er bare å følge med fremover.

 

For NTNU

Har du som ansatt ved NTNU spørsmål om Energidagen?

Les gjerne det over og ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.